Futbol

El hat-trick d’Alvaro Morata sobre “gols fora de joc” contra el Barcelona deixa els aficionats dividits

Abans del xoc entre la fase de grups de la UEFA Champions League entre el Barcelona i la Juventus, es parlava molt de l'estat de les coses al Camp Nou. El club català va tenir una tumultuosa setmana on, primer, va perdre per 3-1 contra el rival del Real Madrid al Clasico, abans, deixant-se sorprendre per les notícies del president del club.Josep Maria Bartomeu'srenúncia.

Però, quan els de Ronald Koeman van sortir al camp de l'Allianz Stadium de Torí, semblaven l'equip amb ganes de donar una resposta forta als seus problemes recents.

En el que va ser, sens dubte, la seva actuació més completa sota Koeman, els gols d'Ousmane Dembele i Lionel Messi van veure com els blaugranes aconseguien una còmoda victòria per 2-0 sobre els bianconers.

Alvaro Morata © Reuters

Tot i que hi ha pocs dubtes sobre l’actuació del Barcelona, ​​els gegants espanyols van rebre l’ajut a fons de l’equip maltractat d’Andrea Pirlo que poques vegades semblava amenaçador al partit. Tot i que l’absència de Cristiano Ronaldo era força visible per davant, la targeta vermella de Merih Demiral va resumir una frustrant nit per a la Juventus.

mapa de rutes apalatxes a virginia

El talismà portuguès es va perdre el partit després de donar positiu a Coronavirus per segona vegada. L’omissió de Ronaldo va suposar una oportunitat brillant per a Álvaro Morata de dirigir la línia de la Juventus, però el davanter espanyol no va aconseguir lliurar-lo. En el que va resultar ser un malson de 90 minuts, Morata no només va lluitar per recuperar els amfitrions en el joc, sinó que finalment es va convertir en una rialla.

13 - Álvaro Morata, que ha tingut tres gols descartats per fora de joc aquesta nit contra el Barcelona, ​​ha estat atrapat en fora de joc 13 vegades a la Lliga de Campions des de l’inici de la temporada passada; només Timo Werner (també de 13 anys) pot igualar el seu compte. ÁlVARo. pic.twitter.com/C2FD1aQcZ5

- OptaJoe (@OptaJoe) 28 d’octubre de 2020

Ho creguis o no, Morata no va trobar el fons de la xarxa, ni una sola vegada, sinó tres vegades i, tot i així, el seu equip no va tenir res a mostrar al marcador. Un hat-trick de gols de fora de joc per a Morata. S’ha enregistrat mai a la història de la Champions? Probablement no.

Dos dels seus gols van ser anul·lats per fora de joc a la primera part i un tercer va ser descartat per motius similars a la segona part.

L’oblidable sortida de Morata, molt comprensible, va generar reaccions hilarants a les xarxes socials.