Futbol

La resposta de Cristiano Ronaldo a Myrto Uzuni que copia la celebració de l’objectiu és pura felicitat

L’enfrontament entre la Juventus i el Ferencvaros, el 25 de novembre, no figurava realment a la llista d’aficionats al futbol, ​​especialment amb el Paris Saint-Germain (PSG) i el RB Leipzig que tancaven les botzines al que va ser el més important xoc del dia al fase de grups de la UEFA Champions League en curs.

El fet que els gegants italians haguessin aconseguit una victòria visitant per 4-1 contra Ferencvaros a Hongria abans de la fase de grups va fer que tothom estigués convençut que la seva segona trobada a Torí no donaria cap sorpresa. Però l’estrella de Ferencvaros, Marcel Heister, va provocar una mica de foc al partit a casa de la Juventus fins i tot abans de trepitjar el terreny de joc.

Dies abans del seu xoc, Heister probablement buscava ficar-se sota la pell de Cristiano Ronaldo quan va afirmar que l'estrella portuguesa es va negar a canviar-se samarretes amb ell després del seu partit a Hongria. L'internacional alemany va opinar que la discernible frustració de Ronaldo, visible en les seves accions, podria ser el resultat del seu fracàs en marcar contra el seu bàndol.

Cristiano Ronaldo © Reuters

'Ell (Ronaldo) em va semblar una mica descoratjat i enfadat. Simplement va fer un gest amb menyspreu quan li van preguntar sobre (canviar-se) la camisa. Potser és perquè no ens va marcar cap gol. O potser perquè li vaig treure la pilota quan va intentar driblar. Hi havia una fotografia, la vaig publicar a Instagram. Va ser l'experiència més bonica de la meva vida !, li havia dit Heiseter a Goal abans del seu partit d'ahir a la nit.

Malgrat les revelacions de Heiseter, no hi va haver cap resposta de Ronaldo que probablement va romandre desconcertat. Però, si els comentaris de Heiseter no van trontollar Ronaldo, el seu company d'equip Myrto Uzuni segurament tenia els seus propis plans per fer una excavació a un dels millors futbolistes del planeta. Amb Merih Demiral, Leo Bonucci i Giorgio Chiellini descartats, la Juventus es va veure obligada a llançar una defensa improvisada que es va trobar força aviat a la línia de tir.

Myrto Uzuni de Ferencvaros arriba a la celebració de Ronaldo després d’haver marcat a la gespa local del CR7 pic.twitter.com/fKRJLf4WcA

- Futbol B / R (@brfootball) 24 de novembre de 2020

Una equivocació defensiva de la Juventus va donar als amfitrions un avantatge impactant quan Uzuni va trobar el fons de la xarxa des d’una volea al minut 19. Si la sorprenent oportunitat del club hongarès no va ser suficient per a la Juventus, el fet que Uzuni va optar per burlar-se de Ronaldo copiant el seu famós 'Siuuuuuu!' la celebració segurament va deixar la cara vermella a l'estrella portuguesa.

CRISTIANO RONALDO QUIN GOL pic.twitter.com/lQ5nHw5QlS

- TC. (@totalcristiano) 24 de novembre de 2020

Uzuni i Ferencvaros es van divertir durant un temps, però semblava que les molèsties de l'extrem albanès feien que Ronaldo disparés a tots els cilindres. Després de l’1-0, la Juventus va trobar l’empat amb un brillant gol de Ronaldo al llarg del minut 35 al minut 35. Alimentat amb una passada de Juan Cuadrado, el jugador de 35 anys va desencadenar un cop brillant del seu peu esquerre 'més feble' per no només tornar al seu equip al joc, sinó també donar una resposta adequada a Uzuni.

Tot i que el gol de Ronaldo va permetre a la Juventus entrar al descans amb un marcador de 1-1, finalment va caldre un gol de lesions d’Alvaro Morata per al conjunt d’Andrea Pirlo per acabar de segellar una victòria per 2-1. Gràcies a la seva remuntada fortuïta contra el valent Ferencvaros, la Juventus va assegurar el seu pas a la fase de eliminatòria de la Champions amb dos partits pendents.