Futbol

L’escalfat intercanvi de Lionel Messi amb Joao Felix fa néixer memes divertits de Twitter

Després que el sensacional gol de cantonada de Toni Kroos va aglomerar les xarxes socials, la Supercopa d’Espanya va tornar a ser el tema de la ciutat després de la victòria per 3-2 de l’Atlètic de Madrid contra Barcelona el 10 de gener. Després que Koke obrís el marcador per a l'Atlètic, Lionel Messi va aconseguir el nivell igualat del Barcelona amb un gol al minut 51.

estampat de pota d'ós negre en fang

Onze minuts més tard, el fred final d’Antoine Griezmann va veure com el Barcelona s’avançava per 2-1, que inicialment semblava prou bo per superar els seus homòlegs. Però, contràriament a la percepció popular, l'Atlètic va fer una remuntada animada amb un xut de penal exitoso d'Alvaro Morata abans que Angel Correa anotés el guanyador al minut 86.

Tot i que una brillant remuntada dels homes de Diego Simeone va capturar la imaginació dels seus seguidors, va ser l’acalorat intercanvi entre Messi i Joao Felix el que es va convertir en un tema de gran debat a les xarxes socials. El wonderkid portuguès, que es va retirar del Benfica l’estiu passat, es va classificar amb el capità del Barcelona, ​​Messi, abans de la mitja part amb l’empat de 0-0.

Les dues estrelles de la Lliga es van veure intercanviant unes paraules abans que el defensa del Barcelona, ​​Gerard Pique, es precipités a separar la parella. I, pocs instants després, altres jugadors del Barcelona van inundar Fèlix mentre les tensions continuaven augmentant al terreny de joc. L'ex estrella del Liverpool, Luis Suárez, també es va involucrar en el que semblava ser un nou esclat abans que altres jugadors dels dos bàndols intervenissin per calmar les coses.

Fèlix també havia perdut la calma abans del partit quan Jordi Alba es va tocar la cara, cosa que va provocar que el jove de l'Atlètic donés un cop al dit del lateral esquerre del Barça. Tot i que mai no sabrem què va conduir a l’intercanvi intens entre Fèlix i Messi, no va impedir que els aficionats al futbol l’utilitzessin com a oportunitat per crear memes divertits.