Futbol

Cristiano Ronaldo es burla desvergonyidament de Gareth Bale després de la seva actuació guanyadora d'un partit

Abans de l’anhelada final de la Lliga de Campions d’aquesta temporada, Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah eren considerats els jugadors estrella que podrien canviar la marxa a favor dels seus respectius equips a Kíev. Quan el Reial Madrid i el Liverpool van bloquejar les banyes, la sortida de Salah es va veure interrompuda per una lamentable lesió, fent que molts creguessin que probablement era la nit de Ronaldo. Però no va ser així.

La sortida de Salah del terreny de joc va obrir les oportunitats del Reial Madrid, però Ronaldo no estava clarament a l’altura. Va perdre una ocasió crucial per anotar el seu equip al minut 74 després que Andy Robertson fes una gran entrada per negar el portuguès. Estava ben marcat i sovint lluitava per trobar espais en la defensa del Liverpool.

Però, mentre Ronaldo lluitava per estar a l’alçada de la seva facturació, el seu company d’equip Gareth Bale va superar les expectatives amb un rendiment sublim. Arribant a Isco al minut 61, Bale va recuperar l'avantatge del Madrid amb un 'xut de bicicleta' que desafiava la gravetat i que va anar directament a l'extrem superior esquerre de la porteria.

La seva introducció va introduir ritme al joc, mentre que la passada de Bale feia que els moviments del Madrid fossin més ràpids. Després de posar el seu equip al davant, el gal·lès va marcar el seu segon gol i va segellar el partit per 3-1 a favor de Los Blancos mitjançant un audaç atac de 35 iardes. Per a un home que va retallar una xifra frustrant després d’haver estat utilitzat principalment com a substitut aquesta temporada, l’actuació de Bale no només va impulsar el Madrid al seu 13è títol de Lliga de Campions, sinó que també va silenciar els seus crítics.

Mentre era comprensible que tothom anava gaga sobre la brillantor individual de Bale en el xoc de la cimera, un home en particular no semblava impressionar-se. Ronaldo, que ell mateix va marcar un gol de 'bicicleta' contra la Juventus a quarts de final a principis d'aquesta temporada, va afirmar que cal canviar el nom de la Lliga de Campions quan va celebrar la seva cinquena victòria del títol UCL.

Cristiano Ronaldo

com condimentar una paella de ferro colat preconcebida

Quan se li va preguntar si tenia alguna decepció per no haver anotat a l'anhelada final, amb Gareth Bale reclamant l'atenció per la seva rematada, Ronaldo va sorprendre a tothom en respondre: 'Qui? Potser la Lliga de Campions hauria de canviar el seu nom per la Lliga de Campions CR7. Qui té més títols de la Champions i més gols? He guanyat cinc i torno a ser el màxim golejador, així que no puc estar trist '.

Incapaç de marcar abans, Ronaldo també es va veure visiblement desconcertat al minut 85 quan Bale, en lloc de passar la pilota a CR7, va apostar pel seu hat-trick, només perquè Lovren fes un meravellós atac d’últim home per acabar negant al gal·lès. Aquí teniu un cop d'ull al que pensen els fans sobre l'actuació de Bale i el flop-show de Ronaldo: