Futbol

L'incident de Samir Nasri i Jamie Vardy Headbutt té Twitter dividit i no en podem aconseguir prou

Enmig d'una frustrant temporada a la Premier League, Leicester City va recuperar la seva perduda etiqueta de 'herois' mentre continuava la seva carrera de conte de fades a la Lliga de Campions. El seu triomf per 2-0 a la tornada davant el Sevilla segurament fa semblar que val la pena la feina de la temporada.

Un lloc a quarts de final de la Champions és el seu i, tot i que la saviesa convencional no va predir que quan es va empatar aquest empat, els Foxes van desafiar aquesta saviesa emocionant davant d’un públic local que devia pensar que ja ho havia vist tot.

Quan les fitxes no funcionen i s’esforça per tornar a un partit, hi ha certs tipus de jugadors que estan a l’altura. Poden agafar els equips pel coll i arrossegar-los de nou als partits, sovint a través de les forces de voluntat i determinació.

I, per desgràcia, per al Sevilla, hi ha jugadors com Samir Nasri.

Nasri, que es va unir al Sevilla cedit pel Manchester City l'estiu passat, ha estat excel·lent per al seu equip fins que es va guanyar una tontesa la segona targeta groga per haver aturat Vardy a falta de 15 minuts per al final.

bones sabates de tennis per fer senderisme

El Sevilla tenia 0-2 per sota en aquell moment, però definitivament no estava fora de la competició. De fet, si Steven N'Zonzi anotés des del punt de penal cinc minuts després, el partit s'hauria anat a la pròrroga. Els visitants havien de romandre tranquils a falta de 15 minuts per jugar, però l'ex home de l'Arsenal va veure la boira vermella i li va costar molt al seu equip.

Nasri va ser absolutament criticat a les xarxes socials per la seva idiotesa i és comprensible. I, Vardy no va escapar de les crítiques dels fans per la seva participació en el discurs. Com van suggerir les repeticions, Vardy va fer un dinar del contacte i amb prou feines el va tocar.