Futbol

Sergio Ramos es converteix en el 'defensor més brut' després de batre el rècord històric de la Lliga de targetes vermelles

Gran líder, fantàstic defensa central i talismà indiscutible al Santiago Bernabéu, Sergio Ramos ha estat un dels engranatges vitals de la formació del Reial Madrid al llarg dels anys. La seva popularitat és inigualable, cosa que també explica el fort sou que treu cada setmana. Però, mentre els madrilenys l’aclamen com el seu veritable líder, Ramos té un costat que, de tant en tant, eclipsa la seva actuació.

Deliberat o no, el seu atac contra Mohammed Salah durant la final de la UEFA Champions League contra el Liverpool la temporada passada va causar una gran reacció entre els aficionats al futbol de tot el món. Sembla que per al patró de Madrid guanyar, no només el partit, sinó cada atac, ho és tot. I els que l'han vist en acció estarien d'acord que a l'espanyol no li importa embrutar-se les mans, literalment en moltes ocasions.

Sergio Ramos es converteix en el

I el recent encontre de Los Blancos contra el Girona va ser-ne un testimoni. Si la derrota 1-2 del Madrid contra el club menys afavorit va sorprendre, la targeta vermella de Ramos al minut 90 va significar la seva pena. El central madrileny va rebre una targeta groga per un handbol dins de l'àrea que va provocar un penal per als visitants al minut 64.

Després de 20 minuts d’anivellar el partit, el Girona es va posar per davant amb una preciosa aturada de Portu. I, amb els golejadors a la porteria, els aficionats locals van rebre un altre cop al minut 90 quan Ramos va rebre la seva segona targeta groga per xutar el gironí Cristhian Stuani en una altra falta dolenta i no desitjada.

A causa de la seva targeta vermella, Ramos va gravar el seu nom als llibres d'història per obtenir un rècord de la Lliga que no podia oblidar ben aviat. Gràcies a les seves últimes molèsties, Ramos té ara 20 targetes vermelles a la lliga espanyola, la majoria de tots els futbolistes de la Lliga. També es va convertir en l'únic jugador del Reial Madrid que va rebre 25 targetes vermelles en la seva carrera fins ara.

Si la seva targeta vermella va deixar frustrat el Reial Madrid, els comentaris de Ramos després del partit van demostrar la seva errònia comprensió del joc. 'Veient el resultat, mentiria si digués que no vaig forçar, no és per menystenir l'adversari ni per pensar que la sèrie s'ha acabat, però en el futbol cal prendre decisions difícils', va dir el Real Va dir el capità de Madrid.